اشتباهاتی رایجی که هنگام شستن ظروف انجام می دهیم
ظرف شستن یکی از کارهای متداول منزل است که باید در هنگام انجام این کار اصولی را رعایت کنیم . در این مطلب شما را با چند
اشتباهی که هنگام شستشوی ظروف انجام می دهیم آشنا می کنیم. همه ما شاید در شستن ظرف ها اشتباهاتی را انجام دهیم که از آن با
خبر نباشیم در این مطلب کاربردی شما را با این اشتباهات آشنا می کنیم.
هنگام شستن ظرف ها، توصیه می شود آن ها را در سینک با آب داغ خیس کنید تا باقی مانده غذا نرم شود و با آب ،دستمال ،مواد
شوینده تمیز بشویید ، اگرچه فکر می کنیم وقتی آشپزخانه را تمیز می کنیم ، آشپزخانه عاری از باکتری می شود در بسیاری از
موارد ، حقیقت ندارد.
چون فقط اسفنج و سینک نیست که پر از میکروب است، اما اشتباهات بسیار دیگری در هنگام شستن ظرف ها وجود دارد که باعث
باقی ماندن آن ها و انتشار میکروب ها می شوند. محقق ) چارلز ( استاد دانشگاه آریزونا است.
پس از مطالعات متعدد، به این نتیجه رسید که 50 تا 80 درصد از تمام بیماری ها ناشی از غذای آلوده در خانه نشات می گیرد و این
عوامل بیماری در هر سال 6.5 میلیون مورد بیماری گوارشی ایجاد می کنند.
توصیه هایی برای شستن ظروف با دست
از آب گرم و دست کش برای شستو شو استفاده کنید.
لوازمی را که با گوشت خام برخورد کرده اند را بشویید به این ترتیب ، از آلودگی متقابل جلوگیری خواهید کرد.
برای خشک کردن ظرف ها از پارچه ای تمیز و خشک استفاده کنید.
می توانید از لیمو و نمک برای ضد عفونی کردن تخته گوشت های چوبی استفاده کنید.
از دستکش استفاده کنید اما با مایع ظرفشویی یونیلند نیاز به دستکش ندارید چون ما از پتاس و سود در مایع ظرفشویی استفاده
نمیکنیم بنابراین در هنگام استفاده به پوست دست آسیب نمیرساند و سبب خشکی نمیشود.
مهم است تمام این نکات را به منظور جلوگیری از بیماری های ناشی از انتقال میکروب ها ، در نظر بگیرید. علاوه بر مراقبت از
سلامتی لوازم سفره کاملا جدید به نظر خواهد رسید.